workshops

Het aanbod van de Connect workshops is zeer uiteenlopend en kan per periode verschillen. Dit komt doordat Connect werkt op basis van de vraag of het idee dat jij hebt! Heb je een goed idee of kan je nou nergens die speciale workshop/cursus vinden? Wil je je talent delen met anderen? Of zoek je een ruimte om activiteiten te doen met je vrienden of klasgenoten? Dan is Connect de plek voor jou! Stuur een mailtje naar info@connecthuizen.nl of bel voor meer informatie over de mogelijkheden.   1. Jammen on demand Jammen on demand geeft elke muzikant of band de gelegenheid om het podium en/of de backline van Connect te gebruiken. Heb je zin om een avond te komen jammen of wil je voor een speciale gelegenheid oefenen met je band? Neem dan contact op door te mailen naar info@connecthuizen.nl en ervaar wat de mogelijkheden binnen Connect allemaal zijn. Want wat er te doen is bij Connect bepaal jij.   2. Producer dance Wil je leren hoe je eigen dance muziek kan produceren? Meld je dan aan voor deze unieke workshop bij Connect. Je leert muziek opnemen, maken, mixen en masteren door een jonge zeer getalenteerde dj/producer. In deze workshop maak je kennis met het produceren en leer hoe je je creativiteit kunt uiten, en misschien kan je na de workshop ook nog eens je eigen track verkopen!  

3. Dj Cursus

Omdat er heel veel jongeren bezig zijn met draaien/mixen en Connect regelmatig de vraag krijgt over cursussen hierover, biedt Connect een DJ-cursus aan.
Ben je zelf al bezig met ‘plaatjes draaien’ op je zolderkamer of zou je het leuk vinden om te leren hoe dat moet? Geef je dan op voor deze cursus! De cursus wordt gegeven door DJ MadMouz(bekend van Tramfest), een ervaren DJ die jou alles kan leren en waar je alle tips en trucs aan kan vragen. Ben je tussen de 12 en de 16 jaar, geef je dan snel op via info@connecthuizen.nl   Het bepalen van de tijden en data gaat in overleg met de cursisten. Wil jij bij Connect een cursus volgen? Meld je dan aan via info@connecthuizen.nl