Home > Nieuws > Chill Aut gaat weer van start!

Chill Aut gaat weer van start!

Over Chill Aut
Heb jij autisme of ben je erg verlegen? Wil je graag dingen met vrienden doen, maar vind je dat soms lastig? Op 28 maart begint bij jongerencentrum Connect in Huizen Chill Aut! Dat is een avond voor jongeren van 13 tot 16 jaar. Elke donderdag zijn er leuke dingen te doen.

HOE ZIET ‘CHILL AUT!’ ER UIT?
Elke donderdag begint Chill Aut om 19.00uur. Elke donderdag staat er een leuke activiteit gepland, bijvoorbeeld een workshop. Hier is een programma voor gemaakt. Dat programma staat op de website van jongerencentrum Connect. Als je liever niet mee wilt doen met een activiteit, ben je ook welkom. Je kunt dan gewoon chillen, wat drinken, of een spelletje doen. Om 21.00uur is het afgelopen. Chill Aut is gratis. De avonden worden begeleidt door jongerenwerkers Nathalie en Marouane.

KOM KENNISMAKEN OP 21 MAART
Je maakt eerst kennis met de jongerenwerkers en jongerencentrum Connect. Op donderdagavond 21 maart kun je langs komen in Connect. Neem die avond iemand mee die jou goed kent (bijvoorbeeld je vader of moeder). Jullie kunnen dan samen kijken of jij mee gaat doen aan Chill Aut!
Start 21 maart: 19:00uur / Einde 21 maart: 20.00uur

Nathalie en Marouane vertellen 21 maart over Chill Aut! Ook kun je het jongerencentrum bekijken en kun je Nathalie en Marouane vragen stellen. Laat je van te voren aan Nathalie of Marouane weten of je komt en wie je meeneemt naar de kennismakingsavond? Als het niet lukt om 21 maart te komen, kun je naar Nathalie of Marouane bellen of appen om te overleggen of je nog mee kunt doen met het programma.

CONTACT:
Jongerencentrum Connect, Gooierserf 124 in Huizen www.connecthuizen.nl
Nathalie Nouamane: 0613238894, nnouamane@versawelzijn.nl
Marouane M’Sadek: 0613433170, mmsadek@versawelzijn.nl

 VANAF 28 MAART ELKE DONDERDAG
Het Chill Aut programma begint op donderdag 28 maart. Dan is het alleen met jongeren, de ouders zijn er dan niet bij. Je kunt elke donderdag komen, maar dat hoeft niet. Wel horen wij graag of je wel of niet komt! 

 

 

Volg ons!