Home > Nieuws > Vacature Jeugd Preventie Team

Vacature Jeugd Preventie Team

Wil jij jezelf ontwikkelen? Heb jij het talent om jongeren te inspireren? Kun jij de jeugd motiveren om hun passie verder te ontwikkelen? Ben jij tussen de 15 en 24 jaar en woon je in Huizen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Jeugd Preventie Team Huizen is een gezamenlijk project van Versa Welzijn, gemeente Huizen en Fight Club Huizen.

Het Jeugd Preventie Team bestaat uit minimaal 4 jongeren (met uitbreiding naar 8) in de leeftijd van 15 tot 24 jaar. De jongeren worden opgeleid tot toezichthouder door het volgen van diverse trainingen. Daarnaast leren de jongeren sociale vaardigheden op het gebied van omgaan met geld, samenwerken en jezelf presenteren. Ook krijgen de jongeren indien gewenst individuele begeleiding bij het maken van een studiekeuze en het vinden van een school of stageplek.

Het jeugd Preventie Team bestaat uit een mix van jongeren uit Huizen die zich op een positieve wijze hebben ontwikkeld. Zij zullen in verschillende overlastgevende wijken toezicht houden. Dit doen zij 3 dagdelen in de week op vrijdag, zaterdag en/of zondag. De jongeren in het Jeugd Preventie Team werken samen met de gemeente, jongerenwerkers, jeugdboa en sleutelfiguren in de wijk. De jongeren kennen de wijk en de bewoners goed. Hierdoor kunnen zij bewoners op een informele wijze aanspreken in geval van overlast, vragen of klachten. Het Jeugd Preventie Team is in staat om verbinding te leggen met verschillende doelgroepen. Het Jeugd Preventie Team is een goede opstap naar het bedrijfsleven.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met één van onderstaande personen voor een intakegesprek.

Volg ons!