Home > Projecten > Chill Aut

Chill Aut

 

Heb jij autisme of ben je erg verlegen? Wil je graag dingen met vrienden doen, maar vind je dat soms lastig? Op 3 oktober 2019 begint bij jongerencentrum Connect in Huizen Chill Aut! Dat is een avond voor jongeren van 13 tot 16 jaar. Elke donderdag zijn er leuke dingen te doen.

Elke donderdag begint Chill Aut om 19.00uur. Elke donderdag staat er een leuke activiteit gepland, bijvoorbeeld een workshop. Hier is een programma voor gemaakt. Dat programma staat op de website van jongerencentrum Connect. Als je liever niet mee wilt doen met een activiteit, ben je ook welkom. Je kunt dan gewoon chillen, wat drinken, of een spelletje doen. Om 20.30uur is het afgelopen. Chill Aut is gratis. De avonden worden begeleidt door jongerenwerkers Nathalie en Marouane.

Heb je nog nooit meegedaan aan Chill Aut, dan kan je ook eerst een keer langskomen met een van je ouders of iemand die je goed kent.

Je kan het jongerencentrum dan bekijken en je kan Nathalie en Marouane vragen stellen. Laat je van te voren aan Nathalie of Marouane weten of je komt en wie je meeneemt? Je kan ook altijd naar Nathalie of Marouane bellen of appen om vragen te stellen.

CONTACT:

Jongerencentrum Connect, Gooierserf 124 in Huizen www.connecthuizen.nl

Nathalie Nouamane: 0613238894 nnouamane@versawelzijn.nl

Marouane M’Sadek: 0613433170 mmsadek@versawelzijn.nl

Het Chill Aut programma begint op donderdag 3 oktober. Dan is het alleen met jongeren, de ouders zijn er dan niet bij. Je kunt elke donderdag komen, maar dat hoeft niet. Wel horen wij graag altijd of je wel of niet komt!